Jeg elsker oppmerksomheten!

Hurra for meg som fyller mitt år ja meg vil jeg gratulere, HEY! blablablablablabla...

Yay! Da var jeg offisielt blitt 17! Akkurat på minuttet jeg poster dette innlegget! 17. Juli 2000 klokka 1308 blei denne tøtt'n her født! Tjohei!

Alle som kjenner meg vet at jeg er veldig glad i oppmerksomhet, det kan jeg overhodet ikke legge noe skjul på i det hele tatt! Jeg synes bare at det er ufattelig gøy og nyter hvert sekund med oppmerksomhet jeg kan få, og det er en ærlig sak, haha! Selv om jeg er glad i oppmerksomhet, så synes jeg at jeg er veldig flink til å dele med andre/gi andre oppmerksomhet også, bare så dere vet det.

Å ha bursdag, det er noe av det gøyeste jeg vet! Jeg gjør aldri noe stort ut av det, og selve dagen blir som ofte ganske kjedelig egentlig, haha. Jeg feirer jo alltid i Juni før ferien starter og er liksom litt ferdig med hele bursdags-opplegget på dagen. Likevel så skal jeg kose meg i dag! Vi skal ut og spise, men uten om det har jeg ingen planer - og det er egentlig veldig deilig! 

Jeg elsker oppmerksomheten jeg får på bursdagen min, alle hilsnene, ordene og ikke minst alle de vakre bildene som ofte havner på Facebook eller instagram, huffa-megen! Jaja, jeg elsker å se alle de uflaterende bildene som flyter rundt på Facebook siden, og mens jeg ser på de, så lurer jeg på hvorfor jeg er singel;)


Legger ved noen snyyydelige bilder fra 15 årsdagen min i Spania i 2015! Dere kan tro jeg fikk mange blikk da jeg gikk rundt på stranden med rosa bursdagshatt og gullsolbriller B)


  2 kommentarer på "Jeg elsker oppmerksomheten!"

Postet av: Hege Kristin
gratulerer med dagen! <3

fine bilder :D
17.07.2017, 14:28
URL: http://hegekristin.blogg.no
Postet av: Alexandra Lillebø
Hege Kristin: Tusen takk <3
17.07.2017, 14:35
URL: http://alexandralillebo.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Alexandra Lillebø

Jeg er 17 år og kommer fra Sotra! Jeg er en blid og aktiv jente som nesten alltid er i godt humør. Jeg har spredte interesser, noe som gjør at bloggen vil bli variert! Om du er interessert i mote, trening og godt humør, kombinert med min hverdag, tips og personlige innlegg om ting som engasjerer meg, så er dette bloggen for deg! Ble du nysgjerrig? Les videre da vel!

Kontakt/sponsorer: alexandra.lillebo@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits